Ik heb bij de laatste zeven jaar bekwaamd in het lezen van de onderstroom in iemands loopbaanpad. Waarom heeft het u gevoerd waar u nu bent? Hoe is het gekomen dat u op dit kruispunt beland bent en wat in u wenst voorwaarts te stromen? En wat houdt dat tegen?

Ik ben loopbaan- en organisatieopsteller binnen de Academie voor Opstellingen, en geschoold binnen de Academie als specialist loopbaanbegeleider en docent in de jaar opleiding; http://www.familieopstellingen.nl/martijn-haan/.

Ik geef zelf ook een vierdaagse basiscursus organisatie- en loopbaanopstellingen; http://www.organisatieopstellingen.nl/opleiding-in-organisatieopstellingen/

Als instrumenten gebruik ik:

  • Het systemisch gesprek
  • De loopbaanopstelling als instrument om te kijken naar uw loopbaanpad en te lezen onderstroom tastbaar te maken.
  • Fenomenologisch waarnemen om uw context intuïtief waar te nemen en aan u toonbaar te maken
  • Onderstroom-energie verbinding om ons samen te laten leiden in de fenomenologie.
  • Mijn eigen innerlijke richtingaanwijzers die mijzelf hebben geholpen van baan te switchen. Wat voor mij heeft gewerkt, kan ook voor u werken!

Dit alles middels visualisatie technieken met andere mensen, blaadjes, post-its, tekeningen, flappen. Maar ook de glazen en kopjes in een cafe kunnen helpen om systemische impact in uw situatie te visualiseren. Liefst zo laagdrempelige hulpmiddelen, zodat we ons samen focussen op uw loopbaanreis. Dit aanraken van uw onderstroom en u hierbij in uw kracht zetten leidt altijd tot hernieuwde kijk op uw carrière tot nu toe. Mogelijk een nieuwe baan of wijziging van uw carrière.