Ik ben professioneel loopbaancoach. Ik ben getraind om de onderstroom te lezen. Ik heb kennis  van organisatie- en bedrijfsprocessen en gebruik deze kennis in mijn sessies. Daarnaast ben ik brutaal, heb geen blad voor mijn mond en zeg iedereen wat ik voel als dit passend is in de situatie. Ik ga niet mee met iemand zijn verhaal, ik luister wel, maar laat me niet afleiden, ik ben soms confronterend en hoekig. Ik ga naar de essentie, naar de kern, hoe heftig dit soms ook kan zijn.

Mijn tarief is € 115,- excl. BTW per uur. Ik ben gelieerd aan de Academie voor opstellingen. Wanneer we een loopbaanreis gaan uitvoeren, kan ik dit coachend doen; live face to face in Heiloo, waar ik praktijk hou, of bij U in de buurt, maar ook aan de telefoon, of via een skype gesprek. Voor mijn methode van ondersteunen en contact maken met de onderstroom is alleen verbinding, uw intentie en vertrouwen nodig. Ik kan u ook per mail antwoorden op de vragen die u heeft. Er zijn meerdere mogelijkheden om de reis te vervolgen.

De kern van mijn werkmethode bestaat uit de opstellingen methode die ik nu 7 jaar toepas.  Ik ben  docent en specialist op het gebied van loopbaanopstellingen binnen de Academie voor opstellingen.