Ik kan u helpen de juiste keuze te maken op het kruispunt van uw loopbaan. Ik ben expert in het terugbrengen van mensen naar een vreugdevol zinvol leven waarbij de ware passie in het werk (weer) wordt ervaren. Wat u tot nu toe gedaan heeft zijn vruchten hierbij, die zullen altijd hun waarde houden. Wat we gaan doen is deze vruchten oogsten. Dit ook vaak zonder verlies van inkomen!

U bent al meer dan 10 jaar aan het werk, u heeft genoeg geld verdiend, en er is iets gebeurd op uw loopbaanpad, waardoor het niet zo soepel meer gaat. U bent uw baan kwijtgeraakt, of haal bijvoorbeeld onvoldoende voldoening uit uw baan i.v.m. energielekkage, midlife-crisis, burn-out, een gevoel van gemis. Iets waardoor u nu op een kruispunt staat. Moet ik rechtdoor hetzelfde doen wat ik tot nu toe deed? Moet ik rechtsaf iets helemaal anders doen? Of moet ik linksaf iets anders accepteren? Kortom u staat op een kruispunt waarbij een keuze nodig is. Deze keuze kan vergaande gevolgen hebben. U bent al een tijd op weg, en de vervolg-weg is niet zo heel lang meer. De keuze moet leiden tot meer plezier en energie en misschien zelfs meer geld, als dat hetgeen is wat u nastreeft.

Ik kan u helpen de keuze op dit kruispunt te vergemakkelijken en in de toekomst ondersteunen bij aanpalende keuzes, zodat uw loopbaanreis zo soepel mogelijk verloopt, waarbij alles wat u tot nu toe gedaan heeft een nieuw plekje krijgt.

Ik heb gewerkt in de energiesector, bankensector, vervoersector, luchtvaartsector en momenteel werk ik parttime in de overheidssector en werk als coach voor mensen in de gezondheidszorg en het onderwijs. Daarnaast ben ik al meer dan 12 jaar parttime ondernemer in een Internet Marketing ICT bedrijf. Van ondernemers en mensen in deze sectoren spreek ik de taal, en met daarmee kan ik werken. Als u niet in een van deze sectoren werkt kan ik bekijken of we een passende taal kunnen vinden die u verder helpt, maar kan ik het niet beloven.

Een loopbaanpad soepel blijven vervolgen vergt in de huidige tijd ook aanpassingsvermogen. De veranderde omgeving, snelheid van veranderingen en complexiteit van onze maatschappij zijn voor ons, professionals tussen de 35-55 geen eenvoudige setting om onze idealen te verwezenlijken. En toch wil ik u ondersteunen deze factoren voor u te laten werken, in plaats van tegen u. Ze kunnen goed ingezet een carrieresprong of -switch goed ondersteunen en versnellen.  Ik kan u helpen om van een plan een succevolle business te maken.

Ik ben zelf bijna 50 en heb met behulp van mijn reisgids een carrieresprong gemaakt. Ik heb ervaring als reisgids en anderen als u ook begeleid. Ik heb een midlife crisis meegemaakt toen ik begin 40 was.  Toen vroeg ik me af; ‘is de ICT-wereld de wereld waarin ik oud wil worden’? Voor mij was het antwoord negatief. Ik leerde dat ik heel veel van mensen hou en mensen ook sterk aanvoel.

Ikzelf heb heel veel energie verspild toen ik te ver van mijn idealen was gedreven. Ik ben mezelf gaan bekwamen in loopbaanbegeleiding op een nieuwe manier, zodat ik bij anderen kan voorkomen dezelfde energie te verspillen.