Reacties van klanten

 • Ik kan mijn werkverleden achter me laten en van mijn nieuwe baan genieten
 • Er was nooit geld voor opleiding. Nu ik ga staan voor wat ik wil, wordt me opeens gevraagd de opleiding van mijn keuze te gaan doen, wat gaaf!
 • Ik heb meer vertrouwen in mezelf en durf te gaan staan voor wat ik wil
 • Een half jaar geleden werd ik ‘eruit gegooid’. Ik was boos, totdatĀ ik dankzij coaching besefte dat de organisatie niet anders kon. Na dit besef kreeg ik opeens 2 sollicitaties aangeboden, en nu werk ik bij mijn voorkeur-baan van de 2!
 • Opeens belde een werkgever van een paar jaar geleden of ik bij hem weer aan de slag wilde. Natuurlijk wel voor meer geld, en een meer senior baan!
 • Ik dacht dit bestaat niet. Maar toen ik echt afscheid had genomen van mijn vorige baan, werd ik pas weer gezien. En nu werk ik naar alle tevredenheid weer in personeelszaken. Ik zorg dat iedereen gezien wordt. Want wat mij is overkomen, laat ik mijn collega’s niet gebeuren.

2 Comments

 1. Beantwoorden

  Ik heb via Martijn veel meer richting gekregen over hoe ik mijn bedrijf verder kan opzetten en uitbouwen. En hij doet dat steeds weer op een zeer betrokken en vriendelijke manier met zijn opstellingenwerk. Hij weet je echt als een gids verder te helpen… Dus heb je meer helderheid nodig of meer richting in je werk, maak een afspraak met hem. Ik beveel Martijn werkelijk van harte aan. Vriendelijke groeten, Paul Fedder

 2. Beantwoorden

  Op inspirerende wijze nam Martijn Haan mij mee op reis. Verwondering, verwarring, verrijking zijn de woorden die in mij opkomen als ik terugdenk hieraan. Mooi om zo met elkaar en met jezelf verbinding te zoeken op deze bijzondere wijze. Martijn, bedankt!

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.